Billig hjemmeside løsning

Få en billig hjemmeside, der udstråler professionalisme og troværdighed, og som samtidig får dine kunder til at tage kontakt.

En bærbar der åbner

Hvad inkluderer en billig hjemmeside løsning?

En prisvenlig hjemmeside behøver ikke at betyde en dårlig eller uprofessionel hjemmeside. Det betyder simpelthen, at dine behov ikke kræver omfattende og dyre ekstrafunktioner, og dette afspejles i prisen. Hos os får du altid en professionel hjemmeside med fokus på funktionalitet og sikkerhed, uanset dit budget.

Du ejer selv din nye hjemmeside

Ingen binding - Engangsinvestering

Unikt design

En bærbar der viser en hånd
Designprocess der viser processen af design af en landingside

Hvorfor skal du vælge en billig hjemmeside?

Hos SharpMedia kan vi hjælpe dig med at lave den ideelle hjemmeside-løsning til din virksomhed. Vi tilbyder moderne og professionelle hjemmesideløsninger, der er tilpasset dine specifikke behov og ambitioner - både på kort og lang sigt.

Specialister i WordPress

Dit fortrukne Webbureau

Wordpress hjemmeside

Vi skaber flere af vores hjemmesider i CMS-systemet WordPress. Vi har mulighed for at tilpasse fuldstændigt efter dine krav, så du ikke behøver at vælge mellem skabeloner eller føle dig begrænset.

Rådgivning

Vi går aldrig på kompromis med vores høje serviceniveau, uanset hvilken pris du betaler for din hjemmeside. Vi er altid proaktive og tager ansvar for din virksomhed. Gennem en tæt dialog med vores kunder sikrer vi, at vi altid leverer den bedst mulige løsning, der matcher dine behov og ambitioner.

Skræddersyet design

Vi skræddersyer din hjemmeside efter dine specifikke behov og ønsker. Fra start til slut vil vi guide dig gennem hele processen, så du kan være sikker på, at din hjemmeside er 100% tilpasset dine krav og forventninger.

Skarpe priser

Vi tilbyder professionelle og funktionelle billige hjemmesider, som du selv ejer uden uforudsete omkostninger. Vores priser er rimelige og inkluderer alt det, din hjemmesidehar brug for.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at lave min hjemmeside?
Er min hjemmeside SEO-venlig?
Hvad betyder mobilvenlig?
Hvad er Wordpress?
Et analytics der viser CTR, CPC, quality score mm.

Gennemskuelige priser

Hos os behøver du ikke bekymre dig om uventede udgifter eller lange bindingsperioder. Vores priser er klare og enkle, da du kun betaler en engangs investering. Vi prioriterer din tryghed højt, og vi tror at den bedste måde at opnå dette på, er ved at tilbyde et gennemsigtigt produkt.

Hvorfor skal du vælge os?

Sikker og hurtig hjemmeside
Overskuelt og nemt at forstå
Personlig rådgivning under hele forløbet
NASA billede af kloden
Designprocess der viser processen af design af en landingside

Billig hjemmeside med kvalitet

Når du vælger os til at udvikle din hjemmeside, så får du mere end bare en billig løsning. Vi er mere end bare en udvikler - vi fungerer som din samarbejdspartner og tager os tid til at forstå din virksomhed. Vores erfaring viser, at en succesfuld hjemmeside kræver en dyb forståelse af dens formål og udtryk. Vi er med dig hele vejen fra start til slut og sørger for, at du får en løsning, der passer perfekt til dine behov og bidrager til din online succes.

Ingen uforudsete udgifter

Gennemsigtige priser - ingen bindinger

Fremtidssikret hjemmeside

SEO-optimeret fra start

Processen for en billig hjemmeside

Vi vil gerne sikre, at du får en positiv oplevelse af at samarbejde med os om din løsning. Derfor har vi udviklet en skræddersyet proces, som er baseret på vores mange års erfaring fra adskillige projekter. På denne måde kan du få en ubesværet og behagelig oplevelse af at få din løsning udviklet, selvom du ikke er en IT-ekspert.

1
Opstart

Vi starter med en dialog for at lære din virksomhed og dine ønsker bedre at kende.

2
Design

Når vi har modtaget dit materiale, går vi i gang med at designe din nye hjemmeside.

3
Godkendelse

Vi samarbejder tæt med dig om at foretage rettelser, så din hjemmeside passer perfekt til dine ønsker.

4
Lancering

Efter lancering overdrager vi ejerskabet til dig, så du har fuld kontrol over din nye hjemmeside.

Hvornår er en billig hjemmeside en god idé?

Det er ikke afgørende om din hjemmeside er billig eller dyr. Det vigtigste er, at løsningen er tilpasset dine og dine kunders behov. En simpel hjemmeside med få sider og funktioner kan være lige så relevant som en stor og avanceret løsning. Det er vigtigt at tage beslutningen ud fra din nuværende situation og behov.

Gennemsigtige priser uden skjulte omkostninger

Vi tilbyder ikke skjulte bindingsperioder eller betingelser, og prisen er den, du ser - hverken mere eller mindre. Efter projektets afslutning står vi stadig til rådighed som et full-service webbureau. Det betyder, at vi kan understøtte din online forretning med markedsføring og andre tjenester efter lanceringen. Vi forstår, at du muligvis ikke har brug for markedsføring med det samme, men vi er klar til at hjælpe og skabe værdi for dig i fremtiden. Hos os får du ikke kun en billig hjemmeside, men også en professionel sparringspartner.

Modtag et prisestimat på dit projekt indenfor 24 timer.

Udfyld formularen og modtag dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du er også velkommen til at sende en mail på jonas@sharpmedia.dk
Mange tak. Du vil modtage dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du mangler at udfylde noget!

Kontakt

Sociale medier

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo