Få en professionel webshop

Ønsker du en webshop, der ikke kun tilskynder kunderne til at købe, men også udstråler et professionelt og pålideligt image?

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo
Bærbar der viser Shopify systemet
Et analytics der viser CTR, CPC, quality score mm.

En effektiv webshop løsning

Med en professionelt designet webshop kan du forbedre dine chancer for at tiltrække og fastholde kunderne. Vores mål er at hjælpe dig med at øge din omsætning, og det er præcis det, vi kan hjælpe dig med. Vi tilbyder en moderne og mobilvenlig webshop-løsning til en overkommelig pris.

Vores kunder er glade - se hvorfor...

Jeg havde en haste sag, og henvendte mig til flere virksomheder, desværre var flere af deres service ikke med i først oplyste pris, jeg blev derfor skeptisk og lavede et opslag på en facebook side. Her blev jeg kontaktet, af SharpMedia, og efter blot få timer havde jeg mit første udkast. Prisen harmonerer fint på markedet, og servicen er meget personlig, og hurtig.

Henrik R.

Utrolig gennemført og meget personlig kommunikation. Fik lavet min hjemmeside i gennem Sharpmedia, og følte mig i gode hænder hele tiden og vi fandt frem til et fremragende resultat.

Anders E.

Fordelene ved en ny webshop løsning

Vi fokuserer på at skabe en indtjenende webshop-løsning for dig. Vi specialiserer os i at bygge professionelle og brugervenlige webshops, der er tilpasset dine unikke behov. Vores team kan opbygge din webshop i enten WordPress eller Shopify, alt efter hvad der passer bedst til dine mål og målgruppe.

Vores moderne og mobilvenlige webshops er designet til at give en fremragende brugeroplevelse, der øger konverteringsraten.

En professionel webshop-løsning betyder ikke kun øget salg, men også undgåelse af tabt omsætning på grund af opsætningsfejl. Vores erfarne team undgår sådanne fejl og giver løbende support for at sikre, at din webshop fungerer optimalt.

Klik på knappen nedenfor for at kontakte os i dag og lade os hjælpe dig med at bygge en professionel og indtjenende webshop-løsning, der vil tage din forretning til det næste niveau.

En bærbar der viser Shopify webshop
Et analytics der viser CTR, CPC, quality score mm.

Hvorfor skal du vælge os?

Personlig rådgivning hele vejen.

Salgsvenligt layout til din målgruppe

Overskuelig og brugervenlig

Sikker og hurtig webshop

Opsætning af betalingsløsning, moms og fragt

Hvad koster en webshop?

Det er svært at give et entydigt svar på prisen, da det afhænger af, hvor avanceret din webshop skal være.
Hos os får du altid en prisvenlig webshop-løsning. Vi tilbyder at bygge din webshop i enten WordPress eller Shopify, så du kan vælge den platform, der bedst passer til dine behov og målgruppe. Uanset valg af platform, kan du være sikker på at få en professionel webshop løsning med et salgsvenligt og brugervenligt layout.

- Simpel webshop fra 1995 kr.
- Større webshop fra 3995 kr.

En bærbar der viser Shopify webshop

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at tage fat på os såfremt du har yderligere spørgsmål.
Hvad koster en hjemmeside?
Hvad koster en webshop?
Hvor lang tid tager det?
Er min hjemmeside SEO-venlig?
Får jeg en oplæring?
Laves hjemmesiden/webshoppen mobilvenlig?
Hvad er Wordpress?
Hvad er Shopify?

Lær os at kende: Vores historie og værdier

SharpMedia er et webbureau, der leverer moderne hjemmesider og webshopløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi er et ungt og passioneret team med ekspertise inden for webdesign, webudvikling og digital marketing.
Vores mål er at skræddersy løsninger, der passer til vores kunders specifikke behov og krav, og vi arbejder tæt sammen med dem for at forstå deres forretning og mål. Vi tror på åbenhed, ærlighed og langvarige relationer med vores kunder, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser og enestående kundeservice.

Få et prisestimat

Modtag et prisestimat på dit projekt indenfor 24 timer.

Udfyld formularen og modtag dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du er også velkommen til at sende en mail på jonas@sharpmedia.dk
Mange tak. Du vil modtage dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du mangler at udfylde noget!

Kontakt

Sociale medier

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo