Opnå op til 40x ROI med e-mail marketing

År efter år viser internationale undersøgelser, at e-mail marketing i gennemsnit giver en ROI på 40 kr. pr. krone investeret.

Automatiserede nyhedsbreve og flows

Fokus på salg og afkast

Ingen binding

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo
Bærbar der viser Shopify systemet
Et analytics der viser CTR, CPC, quality score mm.

Her er nogle af fordelene ved e-mail marketing, du kan opnå:

Hvis du har svært ved at konvertere besøgende til kunder, kan e-mail marketing være løsningen. Ved at bruge tilmeldingsformularer, pop-ups og annoncering, kan vi opsamle e-mailadresser fra dem, der besøger din side uden at købe noget. Dette giver dig muligheden for at påminde dem om din virksomhed og dens produkter igen og igen, øge chancen for at de bliver kunder, og øge livstidsværdien for hver eneste kunde. Det er nemt at komme i gang med at indsamle e-mailadresser fra dine besøgende ved hjælp af en simpel tilmeldingsformular på din hjemmeside eller webshop.

Få et prisestimat

Opnå højere ROI med e-mail marketing

Bliver du træt ved tanken om automatiserede nyhedsbreve eller har du ikke tiden til at sende ugentlige nyhedsbreve? Så lad os hjælpe dig. Vi kan opbygge et automatiseret flow, der kan skabe salg på automatik. Vi kan også hjælpe med at sende dine nyhedsbreve og klæde dig på til at overtage arbejdet selv. Vi bruger nemme og overskuelige systemer, og du ejer selv al data.

Få et prisestimat
En bærbar der viser en hånd

Vores kunder er glade - se hvorfor...

Jeg havde en haste sag, og henvendte mig til flere virksomheder, desværre var flere af deres service ikke med i først oplyste pris, jeg blev derfor skeptisk og lavede et opslag på en facebook side. Her blev jeg kontaktet, af SharpMedia, og efter blot få timer havde jeg mit første udkast. Prisen harmonerer fint på markedet, og servicen er meget personlig, og hurtig.

Henrik R.

Utrolig gennemført og meget personlig kommunikation. Fik lavet min hjemmeside i gennem Sharpmedia, og følte mig i gode hænder hele tiden og vi fandt frem til et fremragende resultat.

Anders E.

Lær os at kende: Vores historie og værdier

SharpMedia er et webbureau, der leverer moderne hjemmesider og webshopløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi er et ungt og passioneret team med ekspertise inden for webdesign, webudvikling og digital marketing.
Vores mål er at skræddersy løsninger, der passer til vores kunders specifikke behov og krav, og vi arbejder tæt sammen med dem for at forstå deres forretning og mål. Vi tror på åbenhed, ærlighed og langvarige relationer med vores kunder, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser og enestående kundeservice.

Få et prisestimat

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at tage fat på os såfremt du har yderligere spørgsmål.
Hvad koster en hjemmeside?
Hvad koster en webshop?
Hvor lang tid tager det?
Er min hjemmeside SEO-venlig?
Får jeg en oplæring?
Laves hjemmesiden/webshoppen mobilvenlig?
Hvad er Wordpress?
Hvad er Shopify?

Modtag et prisestimat på dit projekt indenfor 24 timer.

Udfyld formularen og modtag dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du er også velkommen til at sende en mail på jonas@sharpmedia.dk
Mange tak. Du vil modtage dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du mangler at udfylde noget!

Kontakt

Sociale medier

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo