Få en ny, prisvenlig og professionel hjemmeside

Er du på udkig efter en professionel hjemmeside, der ikke kun er flot og brugervenlig, men også udstråler pålidelighed og professionalisme?

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo
Bærbar der viser Shopify systemet
Et analytics der viser CTR, CPC, quality score mm.

En effektiv hjemmeside løsning

Med en professionelt designet hjemmeside kan du forbedre dine chancer for at tiltrække og fastholde besøgende. Vores mål er at hjælpe dig med at øge din online tilstedeværelse og skabe en hjemmeside, der afspejler dit brand og din virksomheds unikke karakteristika. Vi tilbyder en moderne og mobilvenlig hjemmeside-løsning til en overkommelig pris, så du kan få en professionel online platform uden at sprænge budgettet.

Få et prisestimatKontakt os

Vores kunder er glade - se hvorfor...

Jeg havde en haste sag, og henvendte mig til flere virksomheder, desværre var flere af deres service ikke med i først oplyste pris, jeg blev derfor skeptisk og lavede et opslag på en facebook side. Her blev jeg kontaktet, af SharpMedia, og efter blot få timer havde jeg mit første udkast. Prisen harmonerer fint på markedet, og servicen er meget personlig, og hurtig.

Henrik R.

Utrolig gennemført og meget personlig kommunikation. Fik lavet min hjemmeside i gennem Sharpmedia, og følte mig i gode hænder hele tiden og vi fandt frem til et fremragende resultat.

Anders E.

Professionel hjemmeside designet til at få flere henvendelser

Vores fokus er at skabe omsætning i din forretning med en professionel hjemmeside. Det handler ikke kun om at have en flot side, men også at tiltrække besøgende. Vi tager altid udgangspunkt i dine mål og ønsker.

En bærbar der viser en hånd

Skarpe priser og gode vilkår

Vores filosofi er enkel: vi designer din hjemmeside, men du ejer den. Vi mener, at det er vigtigt for dig at have kontrol over din online tilstedeværelse, og vi vil ikke begrænse din mulighed for at tilpasse og opdatere din hjemmeside efter behov.

Du ejer selv hjemmesiden

Ingen binding - Valgfri hosting

Ingen uforudsete regninger

Få et prisestimat

Hvad koster en hjemmeside?

Det kan være en udfordring at fastsætte en præcis pris for din hjemmesideløsning, da det afhænger af den ønskede funktionalitet og kompleksitet. Hos SharpMedia kan vi tilbyde en prisvenlig hjemmeside, som er skræddersyet til dine behov og målgruppe. Vi har ekspertise i at designe og udvikle hjemmesider i både WordPress og Webflow, så du kan vælge den platform, der passer bedst til dine krav. Uanset om du har brug for en simpel hjemmeside eller en større løsning, kan vi levere en professionel hjemmeside med et salgsfremmende og brugervenligt layout.

- Simpel hjemmeside fra 1.495 kr.
- Større hjemmeside fra 3.495 kr.

Få et prisestimat

Lær os at kende: Vores historie og værdier

SharpMedia er et webbureau, der leverer moderne hjemmesider og webshopløsninger til små og mellemstore virksomheder. Vi er et ungt og passioneret team med ekspertise inden for webdesign, webudvikling og digital marketing.
Vores mål er at skræddersy løsninger, der passer til vores kunders specifikke behov og krav, og vi arbejder tæt sammen med dem for at forstå deres forretning og mål. Vi tror på åbenhed, ærlighed og langvarige relationer med vores kunder, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser og enestående kundeservice.

Få et prisestimat

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at tage fat på os såfremt du har yderligere spørgsmål.
Hvad koster en hjemmeside?
Hvad koster en webshop?
Hvor lang tid tager det?
Er min hjemmeside SEO-venlig?
Får jeg en oplæring?
Laves hjemmesiden/webshoppen mobilvenlig?
Hvad er Wordpress?
Hvad er Shopify?

Modtag et prisestimat på dit projekt indenfor 24 timer.

Udfyld formularen og modtag dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du er også velkommen til at sende en mail på jonas@sharpmedia.dk
Mange tak. Du vil modtage dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du mangler at udfylde noget!

Kontakt

Sociale medier

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo