Derfor skal du vælge SharpMedia

Vi har mange års erfaring med at være din højre hånd på rejsen mod digital succes. Vi taler et sprog uden fine fagbegreber, og vi tager ansvar, så du kan fokusere på resten af din forretning.

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo
Bærbar der viser Shopify systemet
Designprocess der viser processen af design af en landingside

Hvem er vi?

I den korte version kan vi fortælle, at vores ungdommelige og ambitiøse team tilbyder alt, hvad du skal bruge for at opnå digital succes.

Den lidt længere version er, at vi er et web- og marketingbureau, som har eksisteret siden 2018 og består af et ungt og ambitiøst team. Vi tilbyder alt, hvad du skal bruge for at opnå digital succes, herunder hjemmeside- og webshopdesign, drift, annoncering, tekstforfatning og meget mere - alt samlet under samme tag. Vi skræddersyr en løsning, der passer præcis til din virksomheds behov, og vores førsteprioritet er at lave en unik løsning, der passer til dig og din virksomhed. Vi er ikke til faste pakkeløsninger med lange bindingsperioder, men fokuserer i stedet på personlige og unikke løsninger.

Transparent og ærlig dialog

Fokus på dine resultater

Ansvarsbevidst

Start din rejse med os

Oplever du også udfordringer med at få styr på teknikken bag din hjemmeside eller målrettet annoncering på sociale medier? Du er langt fra alene, og hos os behøver du ikke være en IT-ekspert for at få succes online.

Vi er altid tilgængelige, hvis du har brug for hjælp eller sparring. Vi er opmærksomme på, at ingen kender din forretning bedre end dig, og vi vil altid lytte til dine ønsker og behov.

På den måde kan vi sikre en unik og skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i den vision, du har for din virksomhed.

En bærbar der viser en hånd

Modtag et prisestimat på dit projekt indenfor 24 timer.

Udfyld formularen og modtag dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du er også velkommen til at sende en mail på jonas@sharpmedia.dk
Mange tak. Du vil modtage dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du mangler at udfylde noget!

Kontakt

Sociale medier

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo