Billig webshop løsning

Få en billig webshop, der giver dine kunder lyst til at købe, og som signalerer professionalisme og troværdighed.

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo
En bærbar der viser en hånd
Et analytics der viser CTR, CPC, quality score mm.

succes med en billig webshop løsning!

Hos SharpMedia har vi den perfekte løsning til din virksomhed, hvis du leder efter en billig webshop med masser af potentiale til at vokse. Vi tilbyder moderne og professionelle webshopløsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov og ambitioner - både på kort og lang sigt.

Certificeret partner hos Shopify

Specialister i WordPress

Dit fortrukne Webbureau

Hvad inkluderer en billig webshop løsning?

Få alt hvad du behøver til at opbygge en billig webshop! Vores løsning inkluderer alt fra tilpasset webdesign, SEO-optimering og integration af betalingsløsning.

Du ejer selv din nye webshop

Ingen binding - Engangsinvestering

Unikt design

En bærbar der viser en hånd

Shopify

Vi specialiserer os i at skabe brugervenlige og flot designede webshops i Shopify, som er lette at integrere med andre platforme. Med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at skabe en webshop, der er både professionel og intuitiv for dine kunder at bruge.

Wordpress

Vi skaber flere af vores webshops i CMS-systemet WordPress med WooCommerce-pluginnet. Vi har mulighed for at tilpasse fuldstændigt efter dine krav, så du ikke behøver at vælge mellem skabeloner eller føle dig begrænset.

Skræddersyet design

Vi skræddersyr din webshop efter dine specifikke behov og ønsker. Fra start til slut vil vi guide dig gennem hele processen, så du kan være sikker på, at din webshop er 100% tilpasset dine krav og forventninger.

Skarpe priser

Vi tilbyder professionelle og funktionelle billige webshops, som du selv ejer uden uforudsete omkostninger. Vores priser er rimelige og inkluderer alt det, din webshop har brug for.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at lave min webshop?
Er min hjemmeside SEO-venlig?
Hvad betyder mobilvenlig?
Hvad er Wordpress?
Hvad er Shopify?
Designprocess der viser processen af design af en landingside
NASA billede af kloden

Vælg en billig webshop der matcher dine behov

Selvom vores webshops er budgetvenlige, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores billige webshop-løsninger er ikke synonyme med dårligt indhold eller færre funktioner. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, der er gennemsigtige og forståelige for dig.

Gennemsigtige priser - ingen binding

Fremtids- og vækstsikret webshop

Ingen uforudsete udgifter

Hvorfor skal du vælge os?

Sikker og hurtig webshop
Opsætning af betalingsløsning, moms og fragt
Overskuelt og nemt at forstå
Personlig rådgivning under hele forløbet
En bærbar der åbner

Processen for en billig webshop

Vi ønsker, at processen med at få lavet en løsning hos os skal være en positiv oplevelse. Vi har derfor udviklet en skræddersyet proces, som er baseret på vores mangeårige erfaringer fra gennemførelsen af adskillige projekter. På denne måde kan også du, der ikke er IT-specialist, få en behagelig og ubesværet oplevelse med at få lavet din løsning hos os.

1
Opstart

Vi starter med en dialog for at lære din virksomhed og dine ønsker bedre at kende.

2
Design

Når vi har modtaget dit materiale, går vi i gang med at designe din webshop.

3
Godkendelse

Vi samarbejder tæt med dig om at foretage rettelser, så din webshop passer perfekt til dine ønsker.

4
Lancering

Efter lancering overdrager vi ejerskabet til dig, så du har fuld kontrol over din webshop.

SharpMedia logo

Få en billig og professionel webshop-løsning

Måske er du i tvivl om, hvornår det er passende at vælge en prisvenlig webshop-løsning, og hvad der som minimum bør inkluderes, så du undgår en useriøs løsning?

Hos SharpMedia er vi specialiserede i både enkle og mere avancerede løsninger. Vi træffer altid beslutninger i samarbejde med dig og tager udgangspunkt i din aktuelle forretningsmæssige situation.

En billig webshop uden at gå på kompromis

En prisvenlig webshop kan sagtens være både sikker og brugervenlig, så dine kunder foretrækker at handle hos dig. Det er vigtigt, at webshoppen er nem at administrere, så du kan styre ordrer og produkter i et simpelt design. Med en webshop-løsning baseret på Shopify eller WooCommerce får du alt dette og mere til. Hos SharpMedia har vi en bred vifte af løsninger, der kan tilpasses dine ønsker og krav.

Vælg en billig webshop, der hjælper din virksomhed i mål

Når du vælger SharpMedia til at stå for din nye webshop, får du mere end bare en udviklings- og designpartner. Vi har specialiseret os i at være sparringspartner for mindre virksomheder, så vi tager os tid til at forstå din forretning og dens værdier. Vores erfaring med at udvikle nye webshops viser, at din virksomhed tager et stort og vigtigt skridt mod online succes, så snart webshoppens udtryk og formål er på rette kurs.

Vækst din forretning med en billig webshop

Efter webshoppens lancering har vi mulighed for at igangsætte en løsning, der skaber online succes for din virksomhed. Vi tager ikke udgangspunkt i antallet af funktioner, sprog og undersider, men snarere om webshoppen afspejler din virksomhed på en professionel måde. Derfor er der ikke nogen rigtig eller forkert måde at lave en webshop på. Det handler om at finde en løsning, der matcher dit og dine kunders behov. Nogle gange vil en simpel og minimalistisk løsning være passende, mens det i andre tilfælde vil give mening at gøre det mere avanceret. Vi leverer og eksekverer på begge dele, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal have en ny billig webshop-løsning, der opfylder dine og dine kunders krav.

En billig webshop med et solidt fundament

Når vi afleverer dit projekt, har du fuld kontrol over det og kan fortsætte med at administrere det selv, hvis det er din ønske. Men hvis du har brug for hjælp til opdateringer og vedligeholdelse senere hen, kan vi også hjælpe med dette. Desuden er Shopify eller WooCommerce en ideel platform til digital markedsføring, hvilket giver dig mulighed for at opnå online succes.

Modtag et prisestimat på dit projekt indenfor 24 timer.

Udfyld formularen og modtag dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du er også velkommen til at sende en mail på jonas@sharpmedia.dk
Mange tak. Du vil modtage dit prisestimat indenfor 24 timer.
Du mangler at udfylde noget!

Kontakt

Sociale medier

Shopify partner logoKlaviyo Partner logo
Wordpress logo